BARRANQUISME A CATALUNYA

Si ets un amant dels esports d’aventura i vols una experiència inigualable, el descens de barrancs és una activitat que et fascinarà. Tobogans naturals, salts d’aigua... Viu una aventura única fent barranquisme!

· El barranquisme és una de les activitats més divertides i emocionants que ofereix el Pallars Sobirà.

· Consisteix en baixar caminant, nadant, saltant, lliscant por tobogans i rapeleant (deixant-te caure amb corda i arnès) els diferents barrancs i congosts de la zona.

· Et proposem diferents barrancs en funció de la dificultat i de si prefereixes saltar a gorgs, rapelear cascades i parets, nadar, o lliscar per tobogans.

BARRANQUISME – NIVELL I Iniciació
(disponible matins 9.00 h i tardes 15.00 h)

Barranc Sant Pere o Pamano Inferior (Segons caudal d'aigua)
* Per reservar altres barrancs contacti les nostres oficines.
45€
Barranc Berròs
45€

BARRANQUISME – NIVELL II 
(disponible matins 9.00 h i tardes 15.00 h)

Infern, Estaró Inferior o Pamano Superior (Segons caudal d'aigua)
* Per reservar altres barrancs contacti les nostres oficines.
50€
Les Espones
60€
Pamano Integral
60€
Viu de llevata
65€
Gurb
65€
Estaró
65€
Bòixols
65€

Més informació sobre Barranquisme a Catalunya

Si tens algun dubte sobre com funcionen els nostres serveis i activitats relacionats amb el descens de barrancs, mitjançant aquest formulari de contacte podràs realitzar tot tipus de preguntes i consultes per tal que puguis gaudir de la millor experiència amb total seguretat.Condicions per a les activitats de barranquisme:

Us deixem aquestes set condicions per poder baixar amb total seguretat per qualsevol tipus de barranc:

 • L’activitat es pot realitzar qualsevol dia de la setmana. Consultar disponibilitat de dates amb Ràfting Catalunya.
 • La realització de l’activitat està condicionada a les condicions climatològiques.
 • El preu de l’activitat és per persona, inclou IVA, assegurança de Responsabilitat Civil i d’accidents.
 • És imprescindible saber nadar.
 • Ràfting Catalunya us facilitarà tot el material necessari per a la correcta realització de l’activitat. Tan sols has de recordar portar banyador, tovallola, sabatilles d’esport (si són velles millor, caminaràs i nedaràs amb elles per tot el barrranc).
 • Ràfting Catalunya disposa d’instal·lacions per poder canviar-te, rentar-te i dutxar-te.
 • El preu de l’activitat NO inclou el transport fins al barranc (consultar amb Ràfting Catalunya el mètode de desplaçament a cada barranc).
 • Reserva online

  BARRANQUISME – NIVELL I Iniciació

  MATINS (9.00h) TARDES (15.00h)

  BARRANQUISME – NIVELL II

  MATINS (9.00h) TARDES (15.00h)

  ¿Què és el barranquisme?

  El barranquisme és un esport d'aventura practicat a l'aire lliure que consisteix en la progressió per canons o barrancs, llits de torrents o rius de muntanya. Ja sigui a peu i/o nedant, fent ús de les diferents tècniques pròpies de l'esport o mitjançant tècniques de progressió de cordes comunament utilitzades en espeleologia, concretament en el ràpel.

  Característiques del barranquisme

  Al barranquisme també se' coneix com a descens de barrancs o canyoning. El relleu i les condicions climàtiques i geològiques locals i regionals determinen una gran varietat de rutes que permeten la pràctica del barranquisme.

  Existeixen barrancs de tots els nivells. Per a començar, hi ha barrancs d'iniciació, aquàtics i amb ràpels. En canvi, si no és la primera vegada pots provar amb barrancs de dificultat mitjana o barrancs de dificultat alta per als amants de les emocions fortes.

  Durant el trajecte del descens, s'ha d'eludir roques, travessar per congostos, creuar cascades, nedar per a superar els moviments de l'aigua, submergir-se per a passar sifons, desprendre's per tobogans, etcètera.

  Aquí l'esportista tindrà la gran oportunitat de poder gaudir de la naturalesa i practicar al mateix temps l'excursió, sense oblidar-se que continua practicant un esport d'alt risc.

  La majoria dels llocs de descens de canons, sovint estan equipats amb ancoratges artificials permanents per a compensar la falta d'ancoratge natural adequat.

  Equip i material per a fer descens de barrancs

  L'equipament comprèn material individual i material col·lectiu. En l'equip personal inclou almenys un vestit de neoprè, casc, sabatilles de barrancs i arnès de barranquisme amb dues cordes de seguretat i un descensor.

  L'equip col·lectiu consisteix essencialment en cordes, materials de progressió. També, la seguretat i el material d'equip de rescat són sempre compartits en el grup i transportats amb bosses impermeables.

  Per què fer canyoning amb nosaltres

  El barranquisme és una de les activitats més divertides i emocionants que ofereix el Pallars Sobirà. Si ets un amant dels esports d'aventura i vols una experiència inigualable, el descens de barrancs és una activitat que et fascinarà.

  Nosaltres ens encarreguem de tot perquè puguis centrar-te en gaudir d'una experiència única i irrepetible de la mà dels millors guies i especialistes del sector.

  En definitiva, practicar barranquisme ens fa sentir com a grans descobridors, a més de gaudir d'una gran descàrrega d'emocions provocada per la superació dels reptes als quals ens enfrontem. Acosta't a la naturalesa i gaudeix d'un dia en família, amb amics o amb la teva empresa!

  Preguntes freqüents sobre barranquisme

  Hi ha nivell d'iniciació al barranquisme?

  Sí, nosaltres oferim tant el nivell d'iniciació com nivells per als mes aventurers i professionals.

  Quin material he de portar?

  Nosaltres facilitem tot el material que pugueu necessitar. Només has de portar banyador, tovallola i sabates esportives.

  És necessària experiència prèvia?

  No. A l'haver nivell d'iniciació, no és necessària. Seguint les instruccions del guia de l'activitat, no hi ha cap problema per no haver fet mai barranquisme.

  Reserva online

  BARRANQUISME – NIVELL I Iniciació

  MATINS (9.00h) TARDES (15.00h)

  BARRANQUISME – NIVELL II

  MATINS (9.00h) TARDES (15.00h)
  Aquesta pàgina web utilitza cookies amb la finalitat de poder recollir informació sobre l'ús que realitza l'usuari de la página web amb l'objectiu d'analitzar els seus hàbits de navegació per tal de personalitzar el contingut i els anuncis, analitzar el tràfic i compartir informació de l'ús que fagi del lloc web amb tercers com reds socials. Més informació.
  TOP