Barranquisme en família

El barranquisme, també conegut com a canyoning, és un esport aquàtic poc conegut però cada vegada més popular a Espanya. Aquesta activitat consisteix a explorar els barrancs i congostos caminant, escalant, fent ràpel i nedant a través d'ells. El barranquisme és un esport fascinant que combina diverses activitats. A més, és una pràctica que pot resultar molt adrenalínica, ja que sovint cal fer salts a l'aigua de fins a 10 m. Però no es tracta d'un esport exclusiu per als adults, sinó que també els nens en poden gaudir. L'únic que cal són bones condicions físiques, una mica de valor i ganes d'explorar fascinants llocs verges.

Més informació sobre Barranquisme en Família

Si tens algun dubte sobre com funcionen els nostres serveis i activitats relacionades amb el descens de barrancs, a través d'aquest formulari de contacte, podràs fer tot tipus de preguntes i qüestions perquè puguis gaudir de la millor experiència amb total seguretat.Què esperar d'una excursió de barranquisme amb nens a Catalunya?

Realitzem l'excursió diàriament, podent triar entre dos horaris, a les 9:00 o a les 15:00. En arribar, el guia us proporcionarà tot l'equip necessari de la vostra talla i us demostrarà com posar-vos el vestit de neoprè, les sabates, l'arnès i el casc. A continuació, comprovarà que hàgiu col·locat bé tot l'equip. Després de la comprovació de seguretat, realitzareu un breu passeig fins al punt de partida. Abans de baixar el canó per primera vegada, el guia explicarà les normes de seguretat i les tècniques bàsiques. Al canó, el guia caminarà davant vostre per poder comprovar el terreny i assegurar les cordes.

Barranquisme amb nens

El barranquisme en família és una experiència divertidíssima per als nens, els joves i tots aquells que no tenen por dels salts d'alçada. En aquesta aventura descendreu junts caminant, nedant, saltant i lliscant-vos per meravellosos tobogans naturals. Al canó us esperen impressionants atraccions aquàtiques, amb salts a gorgs d'aigua cristal·lina, tobogans en túnels d'aigua naturals, ràpel amb corda assegurada a les estretes parets i natació en gorgs de color verd maragda . El nostre guia us farà fotos mentre feu salts i adopteu postures aventureres. El barranquisme amb nens és perfecte per regalar a tots els membres de la família una experiència diferent, submergits a la natura.
Aquesta pàgina web utilitza cookies amb la finalitat de poder recollir informació sobre l'ús que realitza l'usuari de la página web amb l'objectiu d'analitzar els seus hàbits de navegació per tal de personalitzar el contingut i els anuncis, analitzar el tràfic i compartir informació de l'ús que fagi del lloc web amb tercers com reds socials. Més informació.
TOP