RÀFTING a LLAVORSÍ-SORT BARO-COLLEGATS

Comparteix amb la teva família o amb els teus amics l’aventura de baixar les aigües braves del riu Noguera Pallaresa fent Ràfting. Us voleu animar a fer una activitat en grup plena d’emoció i diversió?

· Gaudeix del descens en ràfting pel riu Noguera Pallaresa.

· Baixaràs en una bassa neumàtica per un riu d’aigües braves acompanyat de guies experts amb gran experiència i professionalitat.

· La teva seguretat serà el primer. I el teu gaudiment també.

Ràfting Llavorsí – Sort: 18km – Matins - 10:00h

Para los más aventureros

Ràfting adults
45 €/persona
Ràfting menors 18
Nens a partir de 10 anys
35 €/persona

Ràfting Baro – Figuereta: 22km – Tardes - 15:15h

Para familias

Ràfting adults
45 €/persona
Ràfting menors 18
Nens a partir de 4 anys
35 €/persona

Més informació sobre Ràfting a Llavorsí i Sort

Si tens qualsevol tipus de dubte sobre els nostres serveis i activitats de Ràfting, mitjançant aquest formulari de contacte podràs realizar qualsevol consulta als nostres professionals, per tal de poder oferir-vos un servei i una atenció personalitzades per a cadascuna de les nostres activitats.Condicions per a fer Ràfting

Per tal que pugueu realitzar l’activitat amb total seguretat i tranquil·litat, us donem unes indicacions per que tingueu clar què és el Ràfting, a quines dates es pot realitzar, la durada de l’activitat, i tot el material necessari per a poder practicar-lo de manera correcta. Si teniu més dubtes, estem a la vostra disposició pel que necessiteu:

 • La temporada de Ràfting 2019 comença el 15 de març i conclou el 15 d’octubre.
 • Les activitats es poden realitzar tots els dies dins de les dates esmentades (de dilluns a diumenge).
 • Si plou, el ràfting és el doble de divertit (us convidem a provar-ho).
 • La durada de l’activitat és de 3 hores aproximadament.
 • El preu de l’activitat és per persona, inclou IVA, assegurança de Responsabilitat Civil i d’accidents.
 • És imprescindible saber nadar dins l’aigua.
 • Ràfting Catalunya us facilitarà tot el material necessari per a la correcta realització de l’activitat.
 • Ràfting Catalunya disposa d’instal·lacions per poder canviar-te, rentar-te i dutxar-te.
 • Reserva online

  Llavorsí – Sort: 18km

  MATINS (10.00h)

  Baro – Figuereta: 22km

  TARDES (15.15h)

  Què és el rafting o balsisme?

  El rafting o balsisme és una activitat esportiva i recreativa que consisteix en el descens de rius d'aigües braves mitjançant una barca pneumàtica. En ella, es poden embarcar entre 8 i 10 persones. Els tripulants porten un rem curt d'una sola pala, amb el qual, seguint les instruccions del monitor, dirigeixen l'embarcació, superant els obstacles que el riu presenta.

  És una disciplina que forma part dins del piragüisme i que en els últims anys s'ha convertit en la referència del turisme d'aventura.

  Principals característiques del rafting

  Una de les particulars del rafting és que es practica en aigües braves, és per això que és necessari que els cursos d'aigua han de tenir una certa dificultat per a poder ser practicat.

  La tripulació se senti la meitat en un costat del pot i l'altra meitat, en l'altre, procurant que quedi garantit l'equilibri i l'estabilitat de l'embarcació.

  És una activitat adaptada a tots els públics, amb recorreguts agitats per als amants de les sensacions extremes.

  El rafting és ideal per a compartir en família o amb amics en el qual gaudiràs d'espais naturals i del contacte amb l'aigua d'una forma divertida.

  Per què el rafting és l'esport perfecte per als aventurers?

  El rafting és un esport que barreja aventura, risc, emoció i adrenalina. És per això, per la qual cosa fer esport d'aventura en la naturalesa i tenir contacte directe amb espais naturals aporta beneficis a la nostra condició física i mental, i ajuda a frenar l'estrès que acumulem.

  També, existeixen competicions de rafting per als més atrevits on l'objectiu és recórrer, en el menor temps possible i sense penalitzacions, un circuit d'aigües braves mitjançant portes de pas obligat i correlatiu a manera de slálom.

  Encara que com es tracta específicament d'un esport extrem, hem de ser previnguts en tots els aspectes possibles.

  Què tenir en compte en fer descens de rius

  El rafting al Pallars Sobirà és un esport d'acció i alliberament d'adrenalina. El riu de la Noguera Pallaresa ens proporciona, un torrentós cabal ideal per a la pràctica d'aquest esport.

  El rafting es realitza amb totes les mesures de seguretat necessàries. És important saber nedar i estar atents a les explicacions dels nostres guies. Cal recordar que no és necessari ni coneixements previs, ni una forma física especial, per la qual cosa és apta per a tots els públics.

  Per a practicar-ho, a més del pot pneumàtic i els rems, és necessari la utilització d'un casc adequat, una armilla salvavides, escarpins i un vestit de neoprè a fi de protegir-se del fred i de cops.

  Preguntes freqüents sobre rafting

  On realitzem les nostres activitats?

  Per realitzar el rafting, comptem amb dos circuits, un que fa el recorregut de Llavorsí a Sort, i un altre de Baró a Figuereta.

  El ràfting és apte per a menors?

  Si, disposem de dos grups diferents en el que, en un poden assistir nens de a partir de 4 anys i un altre a partir de 8 anys.

  Quina duració té l'activitat?

  La duració del descens de barrancs és d'aproximadament 3 hores, i disposem d';activitats tant pel matí com per la tarde.

  Reserva online

  Llavorsí – Sort: 18km

  MATINS (10.00h)

  Baro – Figuereta: 22km

  TARDES (15.15h)
  Aquesta pàgina web utilitza cookies amb la finalitat de poder recollir informació sobre l'ús que realitza l'usuari de la página web amb l'objectiu d'analitzar els seus hàbits de navegació per tal de personalitzar el contingut i els anuncis, analitzar el tràfic i compartir informació de l'ús que fagi del lloc web amb tercers com reds socials. Més informació.
  TOP